Niets is zo vervelend als u lekker onderuit gezakt op de bank zit met een goed boek of  tablet en er opeens een snijdende zon door het raam naar binnen schijnt die u op een pijnlijke manier verblindt. Alleen is het niet altijd wenselijk om de gehele ruimte te verduisteren met behulp van bijvoorbeeld gordijnen. Gelukkig is er een goede tussenoplossing in de vorm van binnenzonwering.

Altijd de juiste hoeveelheid zonwering binnen in huis

Met behulp van binnenzonwering wordt het mogelijk om naar behoefte de hoeveelheid lichtinval in een woning of kantoor te regelen. Dat kan erg handig zijn wanneer het niet meteen wenselijk is om een gehele ruimte te verduisteren, maar u storende lichtinval wel zoveel mogelijk wilt beperken.

Soorten binnenzonwering

Er zijn verschillende soorten binnenzonwering beschikbaar en er zijn veel meer varianten, dessins en mogelijkheden dan u misschien zult denken. Een greep uit de soorten binnenzonwering die wij leveren:

  • (Houten) jaloezieën
  • Plisségordijnen
  • Lammellen
  • Vouwgordijnen
  • (Duo) rolgordijnen

Bovenstaande soorten zonwering voor binnen in huis zijn leverbaar in een groot aantal kleuren, dessins en afmetingen.

Zorgeloos en stijlvol genieten

De juiste binnenzonwering biedt privacy en uitstekende beschutting tegen storend zonlicht. Dat zorgt ervoor dat u nog meer van uw woning of werkplek kunt genieten. En als u geniet, dan genieten wij daar ook van.

Laat u vandaag nog ontzorgen

Neem contact met ons op of loop eens binnen in onze showroom. We helpen u graag verder uw woning tot in perfectie te stofferen.