Wanneer u op zoek bent naar een vloerbedekking met veel comfort dan moet u wellicht al snel aan tapijt denken. Tapijt geeft sfeer en zachtheid aan ruimtes en is beschikbaar in veel verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen. Hoe maakt u de keuze voor het perfecte tapijt? We helpen u graag op weg…

Omdat het aanbod in tapijt zo groot is wordt het soms lastig door de bomen het bos nog te zien. Daarom hebben wij 4 gerenommeerde leveranciers geselecteerd die samen een zeer uitgebreid assortiment bieden en voor elk wat wils bieden. Wij helpen u vervolgens graag om een passende keuze te maken uit het assortiment.

Waarom voor tapijt kiezen?

Tapijt is in Nederland een zeer populaire vorm van vloerbedekking. En dat is niet zonder reden. Tapijt heeft een aantal aantrekkelijke eigenschappen:

  • Er zijn enorm veel uitvoeringen om uit te kiezen
  • Tapijt isoleert en houdt ruimtes gerieflijk en warm
  • Het minimaliseert de kans op uitglijden
  • Tapijt dempt geluid
  • Voor iedere portemonnee is er wel een passende oplossing

Waarom niet voor tapijt kiezen?

De keuze voor een vloerbedekking is altijd een erg persoonlijke keuze. De voornaamste reden om niet voor tapijt te kiezen wordt vaak gevormd door de kans dat er vlekken in het tapijt komen die lastig te verwijderen zijn. Daarnaast houdt tapijt stof makkelijke vast en is het dus aan te raden om wat vaker te stofzuigen. Wanneer het voor u belangrijk is dat een interieur makkelijker schoon te houden is, kijk dan ook eens naar PVC vloeren, laminaat of vinyl.

Haal het comfort in huis

Met de juiste vloerbedekking haalt u comfort in huis. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wordt het hoogpolig of laagpolig tapijt? Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een materiaal of uitvoering? We staan voor u klaar. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak zorgen wij ervoor dat uw huis nóg meer thuis wordt.

Laat u vandaag nog ontzorgen

Neem contact met ons op of loop eens binnen in onze showroom. We helpen u graag verder met het vinden en inmeten van uw ideale tapijt.