Bent u op zoek naar gordijnen die perfect in uw interieur passen en precies de juiste mate van verduistering leveren waar u naar op zoek bent? Dan helpen wij graag de juiste keuze te maken. Met een groot assortiment aan kleuren, stoffen en uitvoeringen voorzien wij onze klanten altijd van advies op maat en zijn we pas tevreden als u dat bent.

Wanneer u nieuwe gordijnen wilt aanschaffen dan is het niet altijd een kwestie van een standaardoplossing kopen, ophangen en klaar. Zeker wanneer gordijnen op maat gemaakt moeten worden dan is het van belang dat er secuur wordt omgegaan met inmeten, afwerken en ophangen. Niets is zo vervelend dan er achter komen dat door een verkeerde meting de gordijnen opeens 20 centimeter van de vloer hangen. Dat laten wij dus ook niet gebeuren.

Perfectie in standaard én maatwerk

Wij leveren altijd perfectie in standaardmaten én maatwerkoplossingen. Heeft u een vraag? We denken graag met u mee. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan volledig verduisterende en deels verduisterende gordijnen in verschillende texturen, dessins, kleuren en uitvoeringen. Tevens is het mogelijk om door ons op basis van een gekozen stof vouwgordijnen te kunnen maken zodat ook de ruimte naast de ramen optimaal gebruikt kan worden.

De juiste verduistering op de juiste plek

Graag helpen wij uw woning te voorzien van de perfecte gordijnen voor iedere ruimte. Dat betekent dat we ook graag meedenken over het type ruimte en de door u gewenste lichtinval. Op deze manier helpen we u om thuis nog meer thuis te maken. Daar worden we blij van. En u hopelijk ook.

Laat u vandaag nog ontzorgen

Neem contact met ons op of loop eens binnen in onze showroom. We helpen u graag verder met het vinden en inmeten van de perfecte set gordijnen.