De keuze voor een vloerbedekking is een persoonlijke keuze. Naast kleur, uitstraling en design is het voor veel mensen belangrijk of een vloer vochtbestendig is. Ook kan het zijn dat een vloerbedekking geschikt moet zijn voor vloerverwarming. Zo maar twee voordelen van het kiezen voor PVC vloeren.

Er valt veel te kiezen in vloerbedekkingsland. Ga ik voor laminaat, vinyl, PVC of toch maar voor tapijt? Om u op weg te helpen hebben we een aantal kenmerken per vloer op een rij gezet. Geïnteresseerd of PVC vloeren dé uitkomst zijn als vloerbedekking voor uw woning? Lees snel verder…

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

De definitie van een PVC vloer kunnen we met de volgende betekenis beschrijven:

De afkorting PVC staat voor ‘polyvinylchloride’. Het is een kunststof soort die in tal van verschillende toepassingen is terug te vinden. De PVC vloer is een kunstof vloer die in veel verschillende stijlen en designs te verkrijgen is.

Doordat PVC vloeren gemaakt zijn van een robuuste kunstofsoort heeft de vloer een aantal voordelen. PVC vloeren zijn:

  • Hygiënisch
  • Geluidsarm
  • Vochtbestendig
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Uitermate geschikt bij vloerverwarming

Een PVC vloer die bij u past

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in vele soorten, uitvoeringen en designs. Voor ieder interieur is er een perfect passende oplossing te vinden. Een oplossing die er niet alleen op en top uitziet, maar ook nog eens een lange levensduur heeft waardoor u er vele jaren van kunt genieten.

Samen met u kijken we graag naar welke PVC vloer het beste bij u en uw woning past en helpen we zo nodig met het inmeten en leggen van de vloer.

Laat u vandaag nog ontzorgen

Neem contact met ons op of loop eens binnen in onze showroom. We helpen u graag verder met het vinden en leggen van de perfecte PVC vloer.