Van Oort: ontzorgt in woningstoffering

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op woningstoffering of een nieuwe vloer dan zijn er grofweg twee routes die u kunt bewandelen: die van de grote keten en die van een vakspecialist. Maar hoe maakt u de juiste keuze? Welke oplossing past het beste bij u én uw woning?

Het is vaak kiezen tussen massa en maatwerk. Misschien herkent u het wel uit eigen ervaring dat het inrichten van een woning eigenlijk altijd precisiewerk is. Wanneer uw woning piekfijn in orde is geeft dat een gevoel van thuis zijn. Het is onze missie om bij te dragen aan dat gevoel en u te ontzorgen op alle fronten om zo te komen tot een perfect gestoffeerde woning.

Samen een mooi resultaat neerzetten

Na jarenlang als freelancer in het vak te hebben gewerkt startte oprichter John van Oort met zijn eigen bedrijf in woningstoffering. De drijfveer daarachter? Onder de mensen zijn. Samen een mooi resultaat neerzetten. Te vaak voelen consumenten zich een nummertje als het om woninginrichting gaat en moeten ze genoegen nemen met ‘1-size-fits-all’. De filosofie van John is anders: voor iedere situatie of probleem is er een oplossing. Van Oort Woningstoffering denkt met u mee, denkt drie stappen vooruit en heeft altijd als doel om samen met u een prachtig resultaat in woningstoffering neer te zetten.

Meer dan 32 jaar ervaring in woningstoffering

Van Oort Woningstoffering is een echte vakspecialist met meer dan 25 jaar ervaring. We zijn aangesloten bij het Centraal Bureau Woninginrichting (CBW) en hebben verschillende certificeringen waaronder die van Quick step (laminaat en PVC-vloeren). We werken met een aantal geselecteerde leveranciers waarvan we weten dat de kwaliteit van de materialen van hoog niveau zijn en er altijd een passende oplossing is te vinden in iedere prijscategorie.

Bij ons kunt u terecht voor:

Wij staan garant voor kwaliteit en resultaat

Wanneer u met ons in zee gaat kunnen we u volledig ontzorgen en alles uit handen nemen: inmeten en ophangen wordt verzorgd door ons eigen personeel. Dat zorgt ervoor dat u werkt met een vakman die zijn producten kent.  Een specialist die pas tevreden is wanneer het resultaat op en top is.

Laat u vandaag nog ontzorgen

Neem contact met ons op of loop eens binnen in onze showroom.
We helpen u graag verder uw woning tot in perfectie te stofferen.